ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

СТОКИ ЗА ДОМА – stokizadoma.eu

ТЕЛ.: 0888799999; 0887776556;
info@stokizadoma.eu

stokizadomaeu@abv.bg
Банкя ул. Стефан Стамболов 20 

За нас е важно да сте защитени, докато пазарувате на  stokizadoma.eu   и носим отговорност за всички свързани данни. Ние спазваме Европейската регулация за защита на личните данни 2018.

https://stokizadoma.eu/ не съхранява Ваши лични данни, с изключение на случаите, в които това се изисква от закона.

Когато правите поръчка на stokizadoma.eu, регистрирате се за нашия бюлетин или създавате потребителски профил, Вашите лични данни ще бъдат съхранявани от stokizadoma.eu.

По всяко време можете да:

  • подадете оплакване до контролен орган (Комисия за защита на личните данни)
  • изискате достъп, както и корекция или изтриване на личните Ви данни
  • ограничите или забраните обработката и използването на личните Ви данни
  • изискате пренос на данни, ако е приложимо

Моля, имайте предвид, че нивото на защита на личните данни, което е в сила и се прилага в страните извън Европейския съюз към момента не съответства на нивото на защита на личните данни, което е в сила и се прилага в рамките на Европейския съюз.

Можете да получите допълнителна информация относно Вашите лични данни, които stokizadoma.eu съхранява и обработва като се свържете с Отдел Обслужване на клиенти. В последствие, можете по всяко време да откажете обработването на Вашите лични данни, да изискате те да бъдат коригирани или да оттеглите съгласието си за по-нататъшно тяхно използване. Ако желаете да оттеглите съгласието си или да коригирате Вашите данни, моля, свържете се с Отдел Обслужване на клиенти с това съобщение. Ако имате някакво оплакване спрямо начина, по койтоstokizadoma.eu оперира с Вашите лични данни, можете да се свържете с  агенцията за защита на личните данни.

Можете да изискате копие от Вашите лични данни в структуриран, често използван и компютърно съвместим формат като се свържете с Отдел Обслужване на клиенти.

В stokizadoma.eu ние сме ангажирани да спазваме настоящите правила и закони за добър маркетинг. Ако Вие сте се дали съгласието си за някоя от долу изброените услуги, ние си запазваме правото да Ви изпратим актуализирани нашите Правила и условия, без значение дали сте оттеглили съгласието си или не. Няма да Ви изпращаме никаква друга информация.

СЪБИРАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

stokizadoma.eu събира данни когато:

  • посетите или пазарувате на stokizadoma.eu
  • по телефона или в нашите магазини
  • попълвате проучвания, участвате в конкурси или промоции
  • се свържете с Отдел Обслужване на клиенти онлайн или по телефона
  • създадете профил на stokizadoma.eu
  • се абонирате за нашия онлайн бюлетин

КАКЪВ ВИД ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРА ВЪВ ВРЪЗКА С ВАШАТА ПОРЪЧКА?

За целите на онлайн търговията и удовлетвореността на клиентите stokizadoma.eu  може да събере и обработи следните лични данни:

  • Вашето име
  • Вашия адрес
  • Вашия мобилен номер
  • Вашия имейл адрес
  • Фирма

Всички данни се третират като конфиденциална информация. Обработката на лични данни от stokizadoma.eu се базира на следните законови основи:

  • съгласно законови изисквания към stokizadoma.eu (например данни за фактуриране)
  • за легитимиране интересите на stokizadoma.eu (например подобрения на уебсайта или услугите които предлагаме)
  • Вашето съгласие (онлайн бюлетин, създаване на профил)

Използваме Вашия имейл адрес за връзка при изпълнението на Вашите поръчки и за целите на проучвания и анкети. Ако желаете да получавате нашия бюлетин се изисква Вашето изрично съгласие.

Не използваме телефонния Ви номер, за да Ви отправяме търговски предложения. Ще се свържем с Вас по телефона единствено, ако има проблем с Вашата поръчка и/или за да получите информация за Вашата доставка.

Вашите лични данни могат да бъдат използвани в случай на полицейско разследване при докладване на измамни и фалшиви плащания. Ние даваме достъп до профил и друга лична информация, когато сметнем за необходимо, за да спазим изискванията на действащото законодателство и да предотвратим кражба и злоупотреба, например такива с кредитни карти.

stokizadoma.eu предоставя лични данни само на куриери във връзка с осъществяване на доставки и не предоставя, не продава, нито споделя по какъвто и да било начин Вашите лични данни с трети лица, нито с други компании.

Съхраняваме Вашите данни не повече от необходимото, в зависимост от целите описани в Политиката за защита на личните данни. Периода на съхранение зависи от вида на данните и целта на тяхното използване. Постоянно преразглеждаме периода за съхранение на данните, като вземаме под внимание с каква цел ги съхраняваме и от какво същество са те.

БИСКВИТКИ

Стремим се да поддържаме удобен за потребителя уебсайт, който да ви представя полезна информация. С тази цел използваме технология, способна да събира, обработва и сортира информация за начина, по който се използва нашия уебсайт. Събираме тази информация, като използваме бисквитки. Бисквитката е малък текстов файл, който се записва на вашия компютър. Това, на практика, означава, че нашият уебсайт може да ви “запомни” при повече от едно посещение, и че можем да съберем статистически данни, които да ни покажат начина, по който вие и другите ползвате нашия уебсайт.

Можете да промените даденото съгласие за приемане на „бисквитки“ по всяко време.  Можете да изтриете „бисквитки“ по всяко време. На https://ec.europa.eu/info/cookies_bg ще откриете ръководство за изтриване на „бисквитки“ в различни браузъри. Вашите настройки за „бисквитки“ ще бъдат автоматично изтрити след 12 месеца.

Моля, имайте предвид, че част от stokizadoma.eu може да бъде използван само ако Вашия браузър е настроен да приема „бисквитки“.

Информацията за нашите клиенти е важна част от нашия бизнес, ето защо ние нито продаваме, нито обменяме такава информация с други. Ако в даден момент вашите данни биха били предоставени на трета страна, вие първо ще имате възможността да откажете това.