Моля, прочетете внимателно описаните по-долу общи условия в настоящия сайт stokizadoma.eu

Настоящите правила и условия за продажба и доставка се отнасят за всички поръчки, направени чрез настоящия сайт при доставка на територията на България. Всички договори за покупка, съставени онлайн, следва да бъдат на български език. Купувачите трябва да имат навършени 18 години, за да могат да пазаруват онлайн.

СТОКИ ЗА ДОМА – stokizadoma.eu

ТЕЛ.: 0888799999; 0887776556;
info@stokizadoma.eu

stokizadomaeu@abv.bg
Банкя ул. Стефан Стамболов 20 

Използвайки сайта stokizadoma.eu, Вие декларирате, че приемате и сте съгласни с настоящите Общи условия.

Информация за потребителите съгласно чл. 47, ал.1 от ЗЗП:

Крайната цена на стоките е изписана на страницата на съответния продукт. Стойността на транспортните разходи за доставка не е включена в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане, като е видима при завършване на поръчка. Възможни са незначнителни разлики в цената на доставка. 

При упражняване правото си на отказ, Потребителят следва да поеме транспортните разходи по връщане на стоката.

Цената на всеки артикул е посочена на страницата на артикула, както и в кошницата при създаване на поръчка.
Цената на артикулите е с включени ДДС.
Цената на артикулите не включва разходи за транспорт, тъй като те зависят от доставката.
Всички цени са актуални и се променят регулярно.
Заплащате цената на артикула, актуална към момента на поръчката.

Наличността на артикулите варира в зависимост от продажбите и важи до изчерпване на количествата, а несъответствията в техните цени могат да са причинени от грешка при принтиране и поставяне на етикети. Това се отнася както за печатните издания, реклами и брошури, така и за всяка информация, добавена на stokizadoma.online В случай на печатна грешка в цената, тя ще бъде коригирана своевременно.

Цената на всеки артикул е посочена на страницата на артикула, както и в кошницата при създаване на поръчка.

Ако, по погрешка, сме обявили цена на артикул, по-ниска от реалната, не носим отговорност да Ви доставим артикула на обявената цена, в случай че Ви уведомим предварително за грешката, преди да изпратим артикула към Вас. При тези обстоятелства си запазваме правото да анулираме поръчката Ви. В случай, че анулираме поръчката Ви ще възстановим пълната сума по нея, включително сумата за доставка в съответствие с нашата Политика за връщане и замяна.

Изключения:

Артикули, които не са идентични не са покрити от гаранцията на цените. Артикулите трябва да бъдат/имат: един и същи модел, еднакви технически характеристики, една и съща марка/производител, цвят, размери, аксесоари, размер и т.н. – трябва да бъдат 100% идентични.

Продукти, които са в ликвидация или влезли в разпродажба в края лятно – зимния сезон (градински мебели, коледни украси), мостри, разопаковани стоки, артикули в акция при откриване/преоткриване на магазин.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Когато завършите и изпратите поръчката си ще получите имейл с потвърждение на Вашата поръчка. Това потвърждение съдържа информация относно:

Вашата поръчка
Адрес за доставка
Метод на плащане
Очаквана дата на доставка
Дължима сума
Информация за контакт с отдела за обслужване на клиенти
Нашите правила за връщане и обмен и права за защита на потребителите

Вашата поръчка е само оферта за покупка от нас. Моля имайте предвид, че този имейл с потвърждение на Вашата поръчка не се счита за финално приемане на поръчката Ви.

Нищо, което правим или казваме няма да доведе до приемане на Вашата оферта, докато не Ви изпратим имейл, с който Ви уведомяваме, че сме приготвили за изпращане артикулите за Вас. В този момент ще бъде сключен договор между Вас като купувач и нас като търговец за продажба на артикулите, които сте поръчали.

Веднъж, след като договорът е сключен, не можете да променяте поръчката си (и все пак можете да я анулирате както е заложено в нашата Политика за връщане и замяна).

Във всеки момент, преди договорът да бъде сключен, можем да откажем да доставим поръчания от Вас артикул. Ако това се случи и Вие вече сте заплатили поръчката си, ние ще Ви възстановим пълната сума по поръчката в съответствие с нашата Политика за връщане и замяна.

Опитваме се да подсигуряваме наличност от пълния ни асортимент през цялото време и Ви предупреждаваме, когато даден артикул е изчерпан. Ако поради някакви независещи от нас причини и обстоятелства не можем да осигурим доставката на определен артикул, не носим отговорност пред Вас, с изключение на това да не бъдете таксувани за този артикул.

В интерес на всички наши клиенти поставяме ограничения в количеството при закупуване на голям брой от определени артикули. Ако се опитате да закупите голямо количество от артикули, за които е поставено такова ограничение ще получите съобщение, което ще Ви информира, че трябва да намалите броя на артикулите, които се опитвате да закупите.

фАКТУРА

При изпращане на Вашата поръчка ще получите фактура на посочения имейл, която съдържа информация за:

Вашата поръчка
Адрес за доставка
Метод на плащане
Очаквана дата на доставка
Дължима сума
Информация за контакт с отдела за обслужване на клиенти
Нашите правила за връщане и обмен и права за защита на потребителите

Приложени към фактурата ще откриете инструкции за грижа за артикулите. Ако артикулът, който сте закупили има гаранционен срок, информация относно срока ще бъде включена във фактурата, следователно тя ще Ви служи и като доказателство за гаранцията. В случай, че сте въвели мобилния си номер при създаване на поръчката ще получите SMS, когато тя бъде изпратена.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено чрез превод по банков път. като посочите номер на поръчка, бенефециент и банкови детайли;

ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА

В случай, че не сте удовлетворени от доставените продукти, които сте закупили от нас  чрез електронния ни магазин, можете без да посочвате конкретна причина в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката да се откажете от сключения договор и да върнете закупените продукти във вида (с количество или качество), в който са Ви били доставени и ние ще възстановим заплатената от Вас сума в срок не по-късно от 30 календарни дни от упражняването на това Ваше право.

За да упражните правото си на отказ, можете да ни уведомите изрично за това по друг, удобен за Вас начин (например чрез писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща). При уведомяването трябва да посочите – номер на поръчката, дата, име и адрес за кореспонденция, телефонен номер  и е-мейл адрес.

Крайната продажна цена ще да Ви бъде възстановена по банков път по сметката, от която сте платили.

Стоката следва да бъде върната в оригиналната опаковка в нейната цялост и без увреждания  не по-късно от 14ия ден след деня, в който сте получили продуктите.

Не можете да упражните правото си на отказ в случай, че сте употребявали стоката или в случай, че цялостният й търговски вид е нарушен.