Stokizadoma.Eu
– тел.: 0888799999, 0887776556
– e-mail: info@stokizadoma.eu и stokizadomaeu@abv.bg
– Банкя п.к. 1320, ул. СТЕФАН СТАМБОЛОВ
20

Предлагаме Ви 1-годишен гаранционен период от датата на покупка за всички артикули.

Артикулът Ви е с качествен дефект? Липсват части от поръчката Ви? Поръчката Ви е с транспортни щети? Или имате други въпроси, свързани с предявяване на рекламация?

Свържете се с  физическия ни магазин  и носете Вашата фактура като доказателство за покупката. Също така можете да се свържете и с Отдел Обслужване на клиенти. Използвайте  формата и изпратете снимка на дефектния артикул. Моля, добавете и номера на поръчката, за да намалите срока, необходим за обработка на заявката.

Моля, имайте предвид, че рекламацията трябва да бъде предявена във възможно най-кратък срок от момента, в който установите дефекта/проблема.

Ако   одобрим предявената рекламация, ние ще покрием всички разходи, свързани с първоначалната поръчка или ще Ви предложим замяна на дефектния артикул.

Можете също и да използвате платформата на Европейската Комисия за онлайн разрешаване на спорове и да регистрирате оплакване. Този избор е най-подходящ, ако сте потребител, живеещ в друга държава членка на ЕС. Регистрирайте Вашето оплакване тук. Когато регистрирате оплакване трябва да цитирате нашия имейл адрес  info@stokizadoma.eu и stokizadomaeu@abv.bg